Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin

Berichten:

Perry baardsman el capitano - 2013-07-24 15:06:12

mooi hoor

Anneke - vrijdag 5 juli 2013

Onze vakantie in Turkije was echt geweldig. Ik vind het een prachtig land, heerlijk weer, lekker en betaalbaar eten, en de Turkse mensen hebben erg veel humor.
We hebben twee excursies gedaan. Onze trip naar Dalyan vond ik erg leuk. Fijn met een bootje naar schildpadden eiland. Indrukwekkend grote schildpadden. Het strand was ook heerlijk.
De lunch was wat massaal. Wel lekker maar soms stond je in zo'n grote rij, dat was wel bijzonder.
Onze andere excursie was met dolfijnen zwemmen. Mijn dochter heeft er erg van genoten. De foto's waren ook erg professioneel.
Daarna zijn we naar de hamam geweest. Het is aan te raden om dit in het begin van de vakantie te doen, omdat ze je masseren met een soort bronsachtige olie. Het Hollandse wit is er dan meteen vanaf.
Ik ga zeker nog een keer naar Turkije.
Anneke

Petra en Joost - 2013-06-19 16:15:29

Hoi Denise,
We zijn net terug uit Bodrum.
Zoals beloofd hier ons berichtje, op elke trip hadden wij een super gids, perfect op tijd opgehaald, alles was super geregeld.
Dank jullie wel voor de service.

Petra en Joost

familie spaarne - 2013-05-29 20:03:24

Beste Denise en Betty,

Wij willen jullie bedanken voor de super leuke excursies die we via jullie hebben gedaan, we waren er in de meivakantie.
De kinderen hebben genoten en een Nederlandse gids was helemaal handig omdat de kinderen geen engels spreken.
als we nog eens gaan komen we zeker weer.

Groetjes van Sam, Damian, Karen en John

Samantha - 2013-04-12 14:20:37

Hoi Denise en Bulent,

We komen weer naar Turkije, we hopen net als vorig jaar weer met jullie mee te gaan, dit jaar willen we graag naar ephesus en zeker weer de boottocht en de Dalyan trip, misschien ook nog een scootertocht, om weer naar dat paradijs strandje te gaan. We zijn met 4 personen, kun je mij een mail sturen en een leuke prijs maken voor deze excursies?
groetjes Samantha en Co

ronald - 2012-10-14 12:26:04

Hoi Denise,
Hebben erg genoten van de 2 excursies die we samen met je gemaakt hebben, was allemaal goed geregeld hopelijk kunnen we er volgend jaar weer gebruik van maken.
Gr Henk,Alie,Christia en Ronald
Ps de foto's stuur ik zo snel mogelijk per mail toe


Lutgard - 2012-09-21 12:52:02

Hoi Denise, wat heb je de website mooi veranderd. Al 2 keer hebben wij enorm genoten van de excursies via Complete Travel. Ook als jij er zélf niet bij bent wordt alles tot in de puntjes verzorgd.
Het is een heel veilig en betrouwbaar gevoel dat je al van tevoren bij jou kan boeken en afrekenen tegen een voordeliger tarief Grin.Op die manier is alles al geregeld en hoef je enkel op het afgesproken tijdstip klaar te staan. Verder is het mooi meegenomen dat je behalve de korting  tegen de plaatselijke aanbieders kan zeggen dat je alles al geboekt hebt,dan dringen ze niet aan. Begin december gaan we weer van jullie service genieten. Nog bedankt voor al de persoonlijke aandacht en het meedenken in verband met mijn beperkte gezondheid.
Rest mij enkel om je nog succes toe te wensen en nogmaals hartelijk bedankt voor de goede zorgen en de leuke excursies.

Denise - 2012-09-14 19:53:20

Beste Henk,

We hebben een heel nieuwe website, vandaar dat hier nog geen recensies opstaan helaas. De oude hebben wij stopgezet.

Groetjes Denise


Henk - vrijdag 14 september 2012

Waarom zie ik geen referenties en recensies in het gastenboek

< Vorige | 1 | 2 | Volgende >