penthouse alanya

Logo Super de Luxe penthouse te huur

Het penthouse beschikt over een ruime woonkamer, luxe keuken met alle voorzieningen, vier ruime balkons, 4 slaapkamers waarvan 1 een tweede woon/studeerkamer is,  3 badkamers waarvan 1 met bubbelbad,gastentoilet en een sauna . 3 Kamers  voorzien van TV met alle Nederlandse zenders. Tevens is er een draadloos internet voorziening die in het gehele huis maar ook in het park kan worden gebruikt. De balkons geven uitzicht op Alanya, de zee, het Taurus gebergte en het park.

 

penthouse 

Het 5-sterren vakantieparadijs Paradise Hill Resort ligt op een van de mooiste locaties in de omgeving van Alanya. Het is 500 meter gelegen van het dorp Mahmutlar en op loopafstand naar het strand. Het ressort beschikt over allerhande faciliteiten, zoals  2 grote zwembaden met glijbaan, tennis- en basketbalveld. Er is een verwarmd binnenzwembad, sauna, hamam, Turks bad en een fitnessruimte. Het fitness centrum heeft diverse toestellen om uw in conditie te brengen of te houden. Paradise Hill Resort is ook voor kinderen een paradijs. Zij hebben een eigen zwembad en speeltuin. Er is een kinderopvang, een eigen EHBO post  en er is een taxiservice.

Het terrein van Paradise Hill Resort wordt 24 uur bewaakt en is omringd door een stenen muur met hoofdpoort.

 

uitzicht Prijzen zijn afhankelijk van het aantal personen en het seizoen, maar gegandeerd zeer lage prijzen, mail ons voor een actuele prijsopgaaf, ook overwinteren zeer goedkoop info@completetravel.nl

zwembadfitnesswoonkamerbadkamerhamam