Zwarte zee en rivier

Logo Exursie de zwarte zee en rivieren Sile en Agva

Aan de Aziatische kant, zullen we aankomen in Sile, een klein Zwarte Zee vissersdorp gelegen op de rotsen. Bekend om zijn zandstranden, hier zullen we langs lopen en thee drinken met uitkijk op de vuurtoren.

Op weg naar Agva komen we pittoreske traditionele Turkse dorpjes zoals Kabakoz en Suaybli waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan​​. Verder langs de kustweg komen we aan in Agva, diep in de natuur en gelegen tussen de Yesilcay en Goksu rivieren die uitmonden in de Zwarte Zee.

Bij aankomst vindt u rust in een  boottocht langs de rivier Goksu. Gelegen in een landschap zo groen en rijk. Hierna zullen wij gaa lunchen

Vervolgens krijgt u de keuze om te ontspannen bij de Zwarte Zee of langs de rivier Goksu, of op een van de zandstranden bij Agva.

We zullen de bos route op onze terugreis nemen. Vanwege het vochtige klimaat, wordt deze regio zwaar bebost, en hier is waar we onze laatste stop zullen maken met een thee  in een hangmat in de bossen. Een perfecte afsluiting van een dag rijk aan natuur.

We zullen vertrekken vanaf deze eindbestemming om terug te keren naar Istanbul volledig relaxt

Prijs 70 euro per persoon, kinderen tot 7 jaar mogen mee voor 50 euro

AgvaSile excursie Istanbulagva rivier Istanbul excursie